nakitisatovi.com

Shop

Dostava

Drago nam je što ste posetili našu veb stranicu za prodaju nakita i satova. Kao lokalna veb prodavnica smeštena u prelepom gradu Bijeljina, Bosna i Hercegovina, sa ponosom vam nudimo mogućnost dostave naših proizvoda širom zemlje. Pored toga, takođe vam omogućavamo opciju ličnog preuzimanja u našim poslovnicama zlatare Skorpion.

Dostava: Svesni smo koliko je važno da vaši dragoceni komadi stignu do vas na siguran i brz način. Stoga sarađujemo sa pouzdanim kurirskim službama kako bismo osigurali da se vaša porudžbina dostavi na željenu adresu u Bosni i Hercegovini. Naše dostavne usluge su profesionalne, pouzdane i sigurne.

Napomena: Trenutno vršimo dostavu isključivo unutar Bosne i Hercegovine. Ukoliko se nalazite izvan ovog područja, nažalost, trenutno ne možemo obaviti dostavu. Radimo na proširenju dostavnih mogućnosti i nadamo se da ćemo uskoro moći poslužiti i kupce iz drugih zemalja.

Lično preuzimanje: Ako želite izbeći čekanje i želite odmah preuzeti svoj nakit ili sat, sa zadovoljstvom vas pozivamo da posetite jednu od naših poslovnica zlatare Skorpion. Naša ljubazna i stručna prodajna ekipa će vam biti na raspolaganju i pružiti vrhunsku uslugu. Poslovnice zlatare Skorpion se nalaze u Bijeljini, na više lokacija u gradu, kako bi vam bilo što prikladnije za preuzimanje.

Vaša sigurnost je naš prioritet: Ponosimo se činjenicom da pridajemo veliki značaj sigurnosti vaših porudžbina. Svi naši proizvodi pažljivo su upakovani kako bi se izbegla oštećenja tokom transporta. Takođe koristimo sigurnosne mere koje obezbeđuju da vaša porudžbina stigne u prave ruke.

Važne napomene:

  1. Dostavne usluge su dostupne radnim danima od ponedeljka do petka. Porudžbine primljene tokom vikenda ili praznika biće obrađene prvog radnog dana.
  2. Za sve porudžbine iznad 100KM nudimo besplatnu dostavu. Više detalja o besplatnoj dostavi možete pronaći na našoj stranici sa informacijama o dostavi.
  3. Molimo imajte na umu da će dostava biti izvršena u roku od 1 do 3 radna dana, u zavisnosti od lokacije i kurirske službe.

Hvala vam što ste odabrali našu veb stranicu. Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se što ćemo vam omogućiti jednostavnu i sigurnu dostavu vaših omiljenih komada nakita i satova.