nakitisatovi.com

Shop

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na našu veb stranicu. Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće uslove korišćenja pre nego što nastavite sa upotrebom ove stranice. Pristupanjem i korišćenjem ove veb stranice potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove u potpunosti.

  1. Intelektualna svojina: Sva autorska prava, žigovi, patenti i ostala intelektualna svojina koja se odnose na sadržaj i materijale na ovoj veb stranici pripadaju nama ili našim licenciranim partnerima. Sadržaj ove stranice, uključujući tekst, grafiku, logotipe, ikone, slike, audio snimke, video zapise i softver, ne sme se reprodukovati, distribuirati, prenositi, prikazivati, prodavati ili koristiti na bilo koji drugi način bez našeg izričitog pismenog odobrenja.

  2. Korisnički nalozi: Ako se registrujete za korisnički nalog na ovoj stranici, odgovorni ste za održavanje poverljivosti informacija o svom nalogu i lozinke. Prihvatate da ćete biti odgovorni za sve aktivnosti koje se odvijaju na vašem nalogu. Obavezujete se da ćete odmah obavestiti nas o svakoj neovlašćenoj upotrebi svog naloga ili bilo kakvom kršenju sigurnosti.

  3. Ponašanje korisnika: Prilikom korišćenja ove veb stranice, obavezujete se da ćete se pridržavati svih važećih zakona i regulativa. Nećete koristiti ovu stranicu za slanje ili prenošenje bilo kakvog nezakonitog, uvredljivog, pretećeg, klevetničkog, pornografskog ili na drugi način neprikladnog sadržaja. Takođe se obavezujete da nećete ometati ili narušavati rad ove stranice ili bilo kojeg povezanog servera ili mreže.

  4. Odricanje od odgovornosti: Ova veb stranica pruža informacije o proizvodima i uslugama koje nudimo, ali ne garantujemo njihovu tačnost, potpunost ili pouzdanost. Koristite informacije na sopstveni rizik. Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizilazi iz vašeg korišćenja ove stranice ili oslanjanja na njen sadržaj.

  5. Izmena uslova korišćenja: Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ove uslove korišćenja bez prethodne najave. Izmenjene uslove objavićemo na ovoj stranici, a vaša dalja upotreba ove stranice smatraće se prihvatanjem izmenjenih uslova.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovim uslovima korišćenja, slobodno nas kontaktirajte. Zahvaljujemo vam što ste posetili našu veb stranicu i želimo vam prijatno korišćenje.