nakitisatovi.com

Shop

Povrat artikla

Hvala što ste kupili proizvod/e na našoj veb stranici. Vaše zadovoljstvo nam je od velike važnosti, i zato vam pružamo mogućnost povrata artikala u određenim situacijama. Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće informacije o našem postupku povrata artikala.

Uslovi povrata:

  1. Povrat artikala je moguć u roku od 14 dana od datuma isporuke. Nakon isteka ovog perioda, nažalost, nećemo moći prihvatiti povrat.
  2. Artikli moraju biti u istom stanju kao prilikom isporuke, neoštećeni i nekorišćeni, sa svim originalnim etiketama, ambalažom i pratećom dokumentacijom.

Postupak povrata:

  1. Kontaktirajte našu korisničku podršku putem e-maila ili telefona kako biste najavili povrat artikala. Priložite informacije o narudžbini, broju računa i detalje o artiklima koje želite vratiti.
  2. Nakon dobijanja potvrde o povratu od naše korisničke podrške, pakujte artikle pažljivo kako biste izbegli oštećenja tokom transporta. Preporučujemo vam da koristite sigurnu i pouzdanu kurirsku službu za povrat artikala.
  3. Po prijemu vraćenih artikala, izvršićemo proveru njihovog stanja. Ako su ispunjeni uslovi povrata, izvršićemo povrat sredstava na vaš nalog u roku od X radnih dana.

Troškovi povrata:

  1. Troškovi povrata artikala snose kupci, osim ako je povrat rezultat naše greške ili oštećenja prilikom isporuke.
  2. U slučaju povrata artikala zbog greške ili oštećenja prilikom isporuke, molimo vas da nas obavestite o tome u roku od 48 sati od prijema artikala.

Napomena: Molimo vas da se pridržavate naših uslova povrata kako bismo mogli što efikasnije procesirati vaš zahtev i obezbediti vam pravično rešenje.

Ako imate dodatna pitanja ili nedoumice u vezi sa postupkom povrata, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim korisničke podrške je tu da vam pomogne. Zahvaljujemo vam na razumevanju i saradnji, i nadamo se da ćemo vam pružiti pozitivno iskustvo kupovine na našoj veb stranici.