nakitisatovi.com

Shop

Faq

Najčešća pitanja

01. Narudžba

Kada ću primiti svoju narudžbu?

Prilikom postavljanja narudžbe, naveden je dan slanja. Nakon što je narudžba postavljena, isto vrijeme dostave bit će navedeno i na potvrdi narudžbe. Stoga nije moguće da se dan slanja na web stranici razlikuje od dana slanja na potvrdi narudžbe.

Sada vidim da je dostava (dijela) moje narudžbe duža. Kako je mogu otkazati?

Ako dostava (dijela) narudžbe ima duže vrijeme isporuke nego što ste prethodno vidjeli, naravno da je moguće otkazati (dio) narudžbe. Za to možete kontaktirati našu korisničku službu. Oni će otkazati narudžbu za vas. Iznos kupovine bit će vraćen na vaš bankovni račun u roku od dva radna dana. Kada je narudžba već poslana, više je nije moguće otkazati.

Kada ću primiti račun za svoju narudžbu?

 

Kada ste platili narudžbu, automatski nećete primiti račun za svoju narudžbu. Ako želite primiti račun, to možete učiniti na dva načina. Prvi način je putem vašeg korisničkog računa na našoj trgovini. Kada se prijavite na svoj račun, možete vidjeti svoje narudžbe i preuzeti račun.

02. Isporuka

Artikal koji sam naručio je pogrešan ili mi ne odgovara?

Ukoliko se poslati artikal razlikuje od onog koji ste naručili, povrat možete izvršiti vrlo lako tako što ćete se javiti preko naše kontakt forme. To važi i za to ukoliko više niste zainteresovani za isti artikal.

Artikal koji je isporučen je u defektnom stanju?

 

Svi naši artikli prije slanja prolaze detaljnu provjeru kvaliteta i funkcionalnosti. Ukoliko dođe do oštećenja prilikom slanja artikla, mi ćemo se pobrinuti da u što kraćem vremenskom roku dobijete zamjenski proizvod.

 

Koliko traje isporuka?

 

Rok isporuke traje najčešće samo jedan radni dan. U rijetkim slučajevima ukoliko sat nije na stanju, rok isporuke može da se poveća.